5–9.6.2017 Dagläger för barn

Händer och tovade kulorEfos omtyckta dagläger är en bra start på sommarlovet och en hjälp för många familjer när sommarlovspusslet ska läggas. Daglägret riktar sig till barn i åldern 6–11 år.  Det blir intressanta valbara workshopar och annat program av varierande slag: parkour, musikstudio, trä- och textilslöjd, dans, bakning, utflykter, bibelstunder, sång och lek m.m.
På måndag förmiddag lär vi känna varandra och workshoparna börjar på måndag eftermiddag. På torsdag eftermiddag blir det museibesök och picknick för alla, och på fredag förmiddag går vi alla till Sandö där vi simmar och leker enligt väder och de barn som kan simma får testa på SUP (stand-up paddling, paddelsurfing). Arrangören ordnar med paddlingsvästar och våtdräkter.

Det officiella programmet pågår kl. 9.30–16.00. Det finns dock möjlighet för barnen att komma redan 8.45 och de kan stanna kvar på lägerplatsen till kl. 17.00. Under hela den tiden finns vid behov ledare på plats. Lägret avslutas på fredagen med samling för familj och vänner kl 15.00. Avgift: Lägret kostar 85 euro per barn, eller 20 euro/dag/barn. I priset ingår lunch och mellan-mål, materialkostnader, olycksfallsförsäkring och allt program. Om barnet äter frukost tillkommer 14 euro för hela lägret. Syskonrabatt: första syskonet 85 euro, därpå följande syskon 75 euro/ barn (ev. frukost tillkommer). Betalningen sker med bankkort eller mot faktura.

Anmälan: senast 18.5 till kurssekreterare@efo.fi eller tfn 010 327 1612 (8,35 c/samtal + 16,69 c/min). Uppge barnets namn, födelsedatum och målsmans kontaktuppgifter, ev. diet, samt om barnet vistas på lägret utöver det officiella programmet. Vi kan ta emot max 25 barn.
Lägerledare: Juliana Andersson och Petra Laato m.fl.

Rätt till ändringar förbehålles. Arr. Efo och SLEF

Välkommen!

Här kan du välja workshopar. Anmälan är bindande och grupperna fylls i anmälningsordning. Om man vill byta grupp bör man maila kurssekreterare@efo.fi.

Kursanmälan Dagläger

  • Section

 

Bekräfta