25–27.10.2019 Apologetikhelgen ”Alltid redo!”

”Tvivlarens guide till Bibeln”

Den 25–27 oktober 2019 är det igen dags för apologetikkonferensen Alltid redo! i Evangeliska Centret (EC) i Vasa.

I år får vi långväga besök då vår huvudtalare är Dr John Dickson från Australien. John Dickson är apologet, talare och historiker. Han doktorerade 2001 på den tidiga kristendomens historia. Han är också författare till ett femtontal böcker, bl.a. Humilitas: A Lost Key to Life, Love, and LeadershipSimply Christianity: Beyond Religionoch serien The Doubter’s Guide to …

Alltid redo-konferensen 2019 utgår till stora delar från boken The Doubter’s Guide to the Bible och har således temat ”Tvivlarens guide till Bibeln”. Dicksons föreläsningar hålls på engelska men simultantolkas till svenska för dem som behöver.

Förutom John Dickson medverkar Tore Jungerstammed ett par intressanta föreläsningar (på svenska) gällande Gamla testamentets historiska trovärdighet. Under lördagen ges också tillfälle att öva sig på apologetik i praktiken, som motvikt till de mer teoretiska bitarna. På lördag kväll hålls kvällsmöte med predikan av Boris Salo. Helgen avslutas med högmässa på söndag.

Anmälan till mat och logi görs senast 16.10.2019 via formuläret nedan. Mer information fås av kurssekreteraren på kurssekreterare[at]efo.fi, tfn 010 327 1612.

Klicka på broschyren när nedan så laddas den ner till Hämtade filer. Förstora bilden för tydlighets skull!

Kursanmälan

    Alltid redo!

 

Bekräfta