25–27.3.2021 Al Massira-ledarutbildning – ONLINE


Varmt välkommen till den första Al Massira-gruppledarutbildningen på svenska i Finland!

Al Massira är idag kanske det bästa verktyg vi har för att nå sökare med bakgrund i Mellanöstern. Det är ett ”multimedia-Alpha”, framtaget av kristna i Arabvärlden, som på ett fräscht sätt tar oss från skapelseberättelsen hela vägen fram till Messias och hans efterföljare. Materialet är ett evangeliserande redskap som också passar bra för finländska bibelstudiegrupper, både för sökare, nya troende och för längre hunna kristna – för dem som vill upptäcka Gamla Testamentet och grunden för vår tro på ett nytt sätt.

Paketet innehåller 13 fräscha filmavsnitt och en ledarguide med färdiga diskussionsfrågor. Undervisningsfilmerna är gjorda på arabiska, men finns dubbade till många språk. Undertexter finns bl.a. på svenska och finska. Språkalternativen är idag 33.

Du som vill nå ut med evangeliet, kom och ta del av redskapet Al Massira!

Undervisningen sker via den digitala plattformen Zoom. De som betalat sin kursavgift får möteslänken med nödvändig info via e-post.

Tid: 25–27.3.2021 (torsdag och fredag kl. 17.30–21, lördag kl. 9–16)
Utbildare: Tua och Torsten Sandell, Marianne och Jan-Erik Sandström samt Roland Oscarsson/Helena och Timo Keskitalo.

Behörighet: Då du gått gruppledarkursen får du tillgång till en ledarguide och filmerna samt behörighet att använda dem.

Kostnad: Kursavgift 25€. Filmerna och ledarguiden 80€. Filmerna och ledarguiden behövs om man tänker använda materialet i praktiken. T.ex. ett par kan dela på ett materialpaket.

Anmälan senast torsdag 18.3.2021 via formuläret nedan.

Mer info om arrangemangen: Efos kurssekreterare Carolina Djupsjöbacka: kurssekreterare@efo.fi, tfn 010 327 1612.
Mer info om kursens innehåll: marianne.sandstrom@gmail.com, tfn 050 321 9254.

Anmälan till Al Massira-ledarutbildning

 

Bekräftelse